Avui Canovelles n.110

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 15:00

La constitució del nou Ajuntament, l'entrevista al sr. Emilio Cordero, escollit alcalde de Canovelles per majoria absoluta i el Centre d'Interpretació de Canovelles són els eixos principals d'un nou butlletí marcat per les eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig.

La Festa de l'Escola Pública, el Pacte contra la segregació escolar a catalunya, la Taula Escoles + Sostenibles i les activitats durant l'estiu de la Biblioteca formen part de les notícies educatives. L'Aplec 2019, Sant Jordi, la cloenda del Centre Cultural i el Carnestoltes destaquen com a activitats culturals i populars en aquesta nova edició de l'Avui Canovelles, on es presenta el Centre d'interpretació com a nou equipament cultural de proximitat amb l'objectiu de mostrar el patrimoni de Canovelles per a tots els públics.

Els pressupostos participatius per a l'any 2019 tornen a escena i seran els ciutadans qui decidiran una part dels recursos municipals.

Entre les notícies esportives més destacades: la cursa Candela, el 25è aniversari de la marxa Canovelles-Montserrat i l'entrevista, a la contraportada, a l'Alfonso Guillén, autor del llibre "Ara que tinc 20 anys" amb un recorregut del Club Atletisme Canovelles des de la seva fundació fins avui dia amb moltes anècdotes que no us podeu perdre.

 

Darrera actualització: 25.06.2019 | 15:16