Avui Canovelles n.103

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 16:00

L'Avui Canovelles número 103 destaca a portada les inversions que l'Ajuntament de Canovelles té previstes per 2018, així com la resolució del Tribunal Superior de Justícia en relació al pagament de les escoles bressol. 

A l'interior de l'edició hi ha un especial sobre civisme i una pàgina dedicada a una de les notícies importants del mes, el Pla Director de Patrimoni Cultural, amb entrevistes a veïns i veïnes que responen a la pregunta "Tu, què coneixes de Canovelles?". L'Avui Canovelles també dedica dues pàgines a cultura amb una notícia destacada de Carnaval i mitjà pàgina de recull d'imatges de les activitats de Nadal al municipi. 

Com en les darreres edicions, la publicació compta amb pàgines dedicades a dinamització econòmica, educació, serveis a les persones i esports. L'entrevista de la contraportada està protagonitzada pel catedràtic de la UB i coordinador científic del Pla Director de Patrimoni Cultural, Francesc Xavier Hernández que, entre altres coses, proposa a Canovelles la creació d'un Parc Neolític de Ca l'Estrada. 

Darrera actualització: 06.09.2019 | 13:28