Comiats i agraïments a l’últim ple de la legislatura 2019-2023

Dijous, 15 de juny de 2023 a les 11:00

Aquest dijous s’ha celebrat l’últim ple de la legislatura 2019-2023. La sessió, que ha servit per acomiadar aquells regidors que no continuaran durant la propera legislatura, es pot veure al canal de YouTube de l’Ajuntament de Canovelles.

La sessió plenària constava d’un únic punt: l’aprovació de les actes de les sessions anteriors celebrades els dies 30 de març i 27 d'abril de 2023. I, a continuació, s’ha donat la paraula als portaveus dels grups municipals i també a aquells regidors/es que han volgut fer valoració dels últims quatre anys o acomiadar-se com a representants dels ciutadans al ple de l’Ajuntament.

El denominador comú de totes les intervencions ha estat la bona entesa, el diàleg i el respecte que s’ha donat en tot moment al plenari municipal, tot i les diferències ideològiques existents entre les diferents formacions polítiques que conformen el plenari.

El ple ha acabat amb el comiat a aquells regidors que deixen el plenari: Roberto Carmany, Esther Alarcón, Miquel Castellà, David Rodríguez, Raquel Naveros, Miguel Ángel Hernández i Francesc Sánchez. Finalment, s’ha fet la foto de família.

Podeu veure la sessió completa al canal de YouTube de l’Ajuntament de Canovelles.

Darrera actualització: 10.10.2023 | 08:50