Vols formar part del programa Joves i Esport? Apunta-t'hi!

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 13:20

El Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament de Canovelles reprèn aquest programa formatiu dirigit a joves a partir dels 13 anys. Dimarts dia 21, a les 18 hores a les pistes esportives de l’escola Congost, hi haurà una sessió informativa per als joves interessats.

El programa formatiu Joves i Esport està dirigit a nois i noies a partir de segon d’ESO interessats formar part d’algunes activitats esportives del municipi alhora que reben una formació sobre com dissenyar i desenvolupar sessions d’activitat física. Així, els joves participants col·laboren en el desenvolupament dels Jocs Esportius Escolars i en activitats esportives que es realitzen de manera puntual a Canovelles, com marxes i curses.

Està previst que s’estableixin dos nivells: el primer amb joves de 2n d’ESO i el segon amb joves a partir de 3r d’ESO. La sessió informativa dirigida a totes les persones interessades serà el dimarts 21 de setembre a les 18 hores a la pista esportiva de l’escola Congost.

Per més informació, podeu consultar amb el SAE a través del correu sae@canovelles.cat o trucant al telèfon 93 846 51 44.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 13:25