Visites als comerços de Canovelles

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 16:00

Aquest dijous representants del consistori han començat a visitar alguns dels comerços del municipi amb la intenció de conèixer de primera mà la situació i les preocupacions dels comerciants de Canovelles. Les visites continuaran al llarg d’aquest mes de setembre.

L’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, i la regidora de Promoció Econòmica, Laura Santano, han iniciat una ronda de visites a diferents comerços del municipi. L’objectiu és parlar amb els propietaris dels establiments comercials, de serveis o de restauració sobre la situació actual i els problemes que han d’afrontar després de la pandèmia de la covid-19.

Avui han visitat els establiments els establiments Chakras, El Almacén, Bodega Cañas, Supermercat Manel i Chari, Carnisseria Flor, i l’estètica Eva y Lali. Està previst que, durant els propers dies del mes de setembre, continuïn aquestes trobades per tal de poder conèixer la situació d’establiment de tipologies diferents.

Cal tenir en compte que les conseqüències de la pandèmia de la covid-19 han estat especialment dures per als petits comerciants. Tant per aquelle que han hagut de mantenir la seva activitat arriscant la seva salut, com per als que s’han vist obligats a abaixar la persiana durant un temps a causa de la mesures adoptades per frenar la transmissió del virus, per als qui les conseqüències econòmiques han estat molt importants.  

 

Darrera actualització: 16.09.2021 | 16:09