Una setantena d'entitats signen el Manifest per a la Pau i la Convivència

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 10:56

Prop de 70 entitats, institucions i representants de col·lectius diversos, a banda de gairebé 130 persones a títol individual, s’han adherit al Manifest per a la Pau i la Convivència de Canovelles. L’acte, que ha tingut lloc divendres dia 11 al Teatre-Auditori de Can Palots, ha servit per condemnar els fets ocorreguts el 5 d’octubre a Canovelles i per fer públic el compromís amb la pau i la convivència per part de la ciutadania.

Aquelles entitats, institucions o persones que s’han adherit al manifests han assumit els següents compromisos:

  1. Treballar per la pau i la convivència des de cada racó i cada àrea del nostre municipi, ja sigui l’àmbit esportiu, cultural, religiós, educatiu, polític o qualsevol altra àrea que permeti promoure valors de respecte, convivència i igualtat.
  1. Rebutjar tot tipus de violència així com qualsevol acte que promogui l’odi o estigmatitzi als nostres veïns i veïnes per raó del seu lloc d’origen, ètnia, cultura, religió, pensament o sexe.
  1. Promoure el respecte, el diàleg i l’entesa com a l’únic camí possible per a la resolució de conflictes i la convivència al nostre municipi.
  1. Defensar la dignitat de totes les persones.
  1. I, en definitiva, contribuir a garantir la seguretat i la pau a Canovelles.  

 

 

Darrera actualització: 14.10.2019 | 11:09