Un any mes arriba l'Aplec de Canovelles, que se celebrarà els dies 21 i 22 d’abril.

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament i la Comissió Sant Antoni Abat tornen a fer possible una programació farcida d'activitats per a tots els gustos.

Destaquen, la tradicional arrossada a la font de Can Duran, la caminada a la claror de la lluna, 28a cursa de fons i les demostracions de cultura popular.

El diumenge es podrà gaudir  de la Caminada a la claror de la lluna i contes d l’Aplec, El mateix dia també hi haurà un recital a l’Església de Sant Fèlix, en el marc del cicle musical de joves intèrprets.

Pel que fa a dilluns, se celebrarà la 28a Cursa de Fons de Canovelles, el espai lúdic infantil, la ballada infantil de gegants,  el ball de bastons, sardanes, la arrossada popular solidaria i el ball de tarda.

PROGRAMA D’ACTES

El 22 d’abril del 2019 es celebra l’Aplec de Canovelles. Les activitats comencen el diumenge 21 d’abril amb les següents activitats:

- Primavera clàssica a Sant Fèlix. A partir de les 19h. tindrem un concert de petit format.

- Caminada a la claror de la Lluna. A les 20h. a Can Palots s’iniciarà una petita caminada per Canovelles que finalitzarà a l’Era de Can Castells on tindrem rom cremat. Les places son limitades per ordre d’arribada.

- A les 22:30h. a l’Era de Can Castells podrem gaudir dels “Contes de l’Aplec” a càrrec de RoseMary.

El dilluns 22 d’abril s’organitzen diverses activitats durant tot el dia:

- 28ª cursa de fons del club d’atletisme de Canovelles.

- Jocs infantils al camp de futbol de Can Duran. De 11h. fins les 19h.

- Missa en honor a Nostra Senyora de Bellulla, amb la participació de la Coral Rosa de Bardissa a les 11h. a l’església de Sant Felix.

- Ballada infantil de gegants i ball de bastons a càrrec de la colla gegantera i la colla bastonera de la comissió Sant Antoni Abat a les 12h. a l’Era de Can Castells.

- Ballada de sardanes amb al Cobla Mediterrània a kes 12:30h. a l’Era de Can Castells.

- Arrossada popular a les 14h. a la font de Can Duran. El cost de l’arrossada és d’un euro que es fa com a donatiu per l’Associació “No me verás llorar”. Cal dur plats i els estris necessaris. L’organització només posa l’arròs.

- Ball de tarda a càrrec del Trio Aura a les 17:30h. a l’Era de Can Castells.

 

Darrera actualització: 21.04.2019 | 15:08

Imatges

Programa Aplec 2019