Últims dies per aportar RECICLOS en favor del banc d’aliments de Betesda

Dimarts, 17 d'agost de 2021 a les 10:00

Aquelles persones que vulguin col·laborar amb el banc d’aliments que gestiona l’Associació d’Ajuda Cívica Betesda, tenen fins al 31 d’agost per donar els seus punts RECICLOS al projecte col·laboratiu.

El projecte col·laboratiu vigent a RECICLOS pretén ajudar a l’Associació d’Ajuda Cívica Betesda per a seguir desenvolupant la seva tasca com a banc d’aliments. L’entitat solidària abasteix d’aliments a un total de 80 famílies del municipi, majoritàriament derivades des dels Serveis Socials de Canovelles. És una de les entitats receptores del Banc d’Aliments i compta amb una base estable de més de 30 voluntaris.

Per assolir aquest repte és necessària l’aportació de punts RECICLOS per part de la ciutadania. Així, els ciutadans de Canovelles registrats al programa RECICLOS, el sistema que recompensa a aquelles persones que dipositen les llaunes i ampolles de plàstic de begudes al contenidor groc, poden donar els punts aconseguits al projecte col·laboratiu vigent fins al 31 d’agost.

Com participar i com registrar-se a RECICLOS?

Els més de 16.800 veïns i veïnes de Canovelles poden reciclar les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes, i obtenir recompenses al fer-ho, en un dels 80 contenidors grocs dels carrers del municipi als quals se'ls ha incorporat un codi QR.

Per fer ús de RECICLOS, els ciutadans de Canovelles només han de registrar-se a la webapp app.reciclos.com, escanejar el codi de barres de l'envàs que volen reciclar, dipositar-lo a un dels contenidors grocs i escanejar el codi de barres del contenidor. Al fer-ho obtenen punts denominats RECICLOS, que poden canviar per les diferents recompenses que tinguin disponibles.

Així, poden col·laborar donant punts al projecte col·lectiu i participar en el sorteig de premis sostenibles setmanals i mensuals.

 

Darrera actualització: 30.07.2021 | 10:54