Torna Primadona, la programació cultural de primavera en clau feminista

Dimecres, 17 d'abril de 2024 a les 09:15

El 26 d’abril, el 31 de maig i el 28 de juny l’Espai Dona, a la segona planta de la Biblioteca Frederica Montseny, acollirà propostes de música, teatre i cinema per reflexionar sobre els estereotips de gènere i la igualtat.

La programació començarà el divendres 26 d’abril a les 20 hores, amb “Fastidio Tropical”, un trio musical amb un repertori on s’inclouen boleros, ranxeres i cúmbies amb un toc d’ironia i crítica. L’espectacle se centra a desmuntar els grans drames emocionals del gènere.

El divendres 31 de maig a les 20 hores, tindrà lloc un concert electro-poètic amb textos de Federico García Lorca. L’espectacle teatral Mare, interpretat per Élida Lucena, encarna les veus femenines per repensar tot allò que se suposa que ha de ser una dona.

I la projecció de la pel·lícula “Te estoy amando locamente”, el divendres 28 de juny a les 20 hores, tancarà la programació. Es tracta del debut com a director d’Alejandro Marín i relata la lluita dels primers grups LGBTIQ+ a Andalusia. La projecció s’emmarca dins la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI.

Totes les propostes són gratuïtes, però tenen un aforament limitat a 50 persones. Amb aquesta programació el servei municipal de Polítiques d’Igualtat i Col·lectivitat, pretén  impulsar espais de trobada igualitaris així com donar visibilitat a l’art fet per dones o en clau igualitària.

Darrera actualització: 17.04.2024 | 09:02