Torna l’esport per a la gent gran i les persones que formen part del programa PAFES

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 16:00

Aquest matí han començat les sessions d’activitat física per a la gent gran i per a les persones que formen part del programa PAFES, derivades del CAP de Canovelles. Amb tot, prop de 100 persones, distribuïdes en tres grups diferents, tornen a gaudir de l’exercici periòdic.

Els entrenaments es fan els dimarts i els dijous i en l’horari de 9.15 a 10 hores, de 10.10 a 11.55 hores i d’11 a 11.45 hores, depenent al grup al qual pertanyen. Durant les sessions es fan exercicis de resistència, força i flexibilitat. També es treballa l’equilibri i es duen a terme jocs amb component de memòria. L’objectiu és millorar el seu estat de forma, la seva salut física i mental i també la seva autonomia.

Cal destacar que aquesta és una de les activitats que organitza el Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament. Precisament aquest mes d’octubre, i després d’un any on s’han hagut d’anul·lar moltes de les activitats previstes a causa de la covid-19,  es reprenen gran part de les iniciatives que s’organitzen des del SAE: comença el programa Joves i Esport, les sessions del grup EINA, i les activitats esportives per a la gent gran, entre d’altres.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 16:01