Torna la Canovelles-Montserrat!

Dijous, 9 de març de 2023 a les 17:00

La marxa, que organitza cada any la secció excursionista de la Comissió de Sant Antoni Abat i que enguany arriba la 27a (+2) edició, tindrà lloc el 5 i 6 de maig d’aquest 2023. Les inscripcions es poden realitzar fins al 18 d’abril a www.lacomi.cat.

Pel que fa als entrenaments, l’entitat ja ha programat sortides per a tots els diumenges a partir del 26 de març i fins al 30 d’abril. L’objectiu d’aquestes caminades és preparar a tots els participants per tal que puguin assolir el repte sense problemes.

La primera sortida preparatòria, de 15 kilòmetres i 470 metres de desnivell, serà el 26 de març, i el punt de sortida i arribada, a Camprodon. Per al 2 d’abril està prevista una sortida als Cingles de Bertí; per al 16 d’abril, una al Castell de Castellcir (La Popa); el 23 d’abril es preveu fer una caminada a Tona; i el 30 d’abril, a Cabrera.  

Per a l’únic diumenge lliure, el 9 d’abril, i que coincideix amb les vacances de Setmana Santa, l’organització proposa un entrenament lliure consistent en una sortida matinal per la muntanya.

Podeu consultar més informació a www.lacomi.cat o a les xarxes socials de la secció excursionista de la Comissió de Sant Antoni Abat (Instagram i facebook)

 

Darrera actualització: 09.03.2023 | 17:07