Torna el confinament comarcal a partir del 9 d’abril

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 19:00

La restricció de la mobilitat s’allargarà fins el 19 d’abril i es mantenen la resta de mesures ja establertes.

A partir del dia 9 d'abril canvien les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2, establint-se un tancament del perímetre comarcal a Catalunya. El confinament comarcal entrarà en vigor a les 00 hores del divendres (la nit del dijous al divendres). Així, s’elimina la possibilitat que les persones d’una mateixa bombolla de convivència puguin traspassar el perímetre de la comarca.

Cal destacar que, amb el retorn al confinament comarcal, es permet tota la mobilitat essencial i justificada, així com la vinculada a les competicions esportives autoritzades, però no la relacionada amb activitats culturals, turístiques o de restauració.

D’altres mesures com el confinament nocturn, de 22h a 6h, o l’obligació de les empreses a limitar la mobilitat laboral i potenciar el treball a distància es mantenen.

A més, el cap de setmana vinent els mossos d’esquadra i els agents rurals establiran novament un dispositiu control i mobilitat als diferents parcs naturals de Catalunya, després que per Setmana Santa es detectés un increment molt important de persones.

Podeu consultar la resta de mesures als documents adjunts i enllaços d’aquesta notícia. 

Font: Generalitat de Catalunya

Darrera actualització: 08.04.2021 | 19:07