Tens més de 12 anys? Gaudeix del Nadal Jove!

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 10:30

Del 28 al 30 de desembre, tornen les activitats del Nadal Jove a El Local. Si tens entre 12 i 17 anys, podràs gaudir cada tarda, de 17 h a 20 h, d’una proposta diferent. 

Així, cada dia se celebraran activitats de cuina i de manualitats. Pel que fa als tallers gastronòmics, el dia 28 es cuinaran ‘cupcakes’ nadalencs, i dijous, 29 de desembre, es crearan trufes de galeta ‘Oreo’. L’últim dia, divendres 30, els joves xefs es dedicaran a preparar el sopar de germanor de cloenda. Els tallers de plàstica seran, al seu torn, de creació de xapes, de porta-espelmes i de confecció d’una bossa personalitzada amb motiu dels 25 anys d’El Local. 

Enguany, a més, hi haurà ‘Retro LAN party’ (una trobada en què les persones que hi participen porten el seu ordinador per jugar, compartir i intercanviar informació) cada tarda a càrrec del Club de Rol Wizards & Warriors, així com curses de slot amenitzades pel Club Slot Valencini. A banda, cada dia hi haurà instal·lat l’arbre dels desitjos per al 2023 i un fotoreclam perquè et puguis fer una foto ben divertida i i penjar-la al mateix arbre.

Per cloure el Nadal Jove, l’últim dia, divendres 30 de desembre, el Local celebrarà a partir de les 20 h un sopar de germanor amb DJ a la zona social La Taca que servirà, també, per acomiadar l’any.

Totes les activitats són gratuïtes i amb entrada lliure, excepte els tallers de cuina, on s’ha de participar amb inscripció prèvia.

 

Darrera actualització: 30.11.2023 | 13:18