Tasques de reparació del clavegueram al carrer del Sol

Dimecres, 23 de març de 2022 a les 14:20

A partir del dilluns 28 de març, el tram del carrer del Sol que va del carrer de la Indústria al carrer Diagonal quedarà tallat al trànsit rodat amb motiu dels treballs de reparació del tub del clavegueram.

L’actuació també servirà per ampliar la vorera on hi ha els habitatges i millorar l’accessibilitat a la zona. De la mateixa manera es farà accessible la cruïlla del carrer Sol amb el carrer Diagonal, adequant-la a la normativa vigent i incorporant als passos de vianants els elements corresponents per a aquelles persones que parteixen alguna discapacitat visual. Finalment, s'asfaltarà i se senyalitzarà el carrer.

Les obres de millora del clavegueram responen a la necessitat de substituir el tub que hi ha en aquesta via, actualment malmès pel pas del temps i que ja ha arribat a la fi de la seva vida útil.

Mentre durin les actuacions, el tram del carrer afectat quedarà tallat al trànsit rodat i no es podrà accedir als guals ubicats. Tanmateix, en funció de la fase en la qual es trobi l’obra, es valorarà la possibilitat d’habilitar un pas provisional.

L’actuació, que tindrà una durada aproximada de quatre setmanes, té un cost de 46.701 euros i l’executa l’empresa Barnasfalt, SA.

 

 

Darrera actualització: 23.03.2022 | 14:20