Subvenció de més de 300.000 euros per sufragar les obres al barri de Joan Miró

Dijous, 25 de març de 2021 a les 15:30

La Diputació de Barcelona ha aprovat atorgar a l’Ajuntament de Canovelles un ajut de 303.247 euros per a l’execució de les obres de millora de l’enllumenat públic del barri de Joan Miró.

Aquest ajut econòmic s’emmarca dins la línia de suport per a projectes sostenibles del Programa General d'Inversions 2020-2023 de la Diputació de Barcelona i permetrà fer front a la totalitat del cost de les obres per millorar i renovar l’enllumenat del barri de Joan Miró.

Les obres de millora, que van començar a principis d’aquest mes de març i que afecten la zona compresa entre els carrers del Molí de la Sal, del Roser i l’avinguda de Canovelles, permetran renovar de manera integral l’enllumenat de les principals vies del barri, il·luminar petites zones que actualment es troben sense enllumenat i millorar alguns punts ja existents. Així, es busca disposar d’un enllumenat més eficient i sostenible, que permeti reduir el consum elèctric i millorar la il·luminació a la zona.

Ara, amb els més de 300.000 euros rebuts, l’Ajuntament podrà sufragar el cost total de l’actuació sense que aquesta suposi una despesa per als ciutadans de Canovelles.

Més d’1.170.000 euros per a projectes sostenibles

El Programa General d’Inversions 2020-2023 de la Diputació de Barcelona, que contribueix al reequilibri territorial i assigna una dotació econòmica garantida d’acord amb la població i les necessitats socials de cada municipi, contempla una dotació econòmica garantida d’1.173.620,84 euros per a Canovelles, de la qual ja s’han rebut més de 300.000 euros per a l’actuació al barri de Joan Miró.

D’altra banda, està previst que la resta de la dotació econòmica serveixi per aixoplugar el cost d’altres projectes com les obres del pavelló Tagamanent o la reforma del Campanar, entre d’altres.

 

 

Darrera actualització: 25.03.2021 | 15:39