Sou un comerç o un servei de Canovelles? Podeu demanar formar part de les llistes de difusió de Promoció Econòmica

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 11:00

Si teniu un establiment i voleu estar al dia de tots els temes relacionats amb el comerç, podeu demanar al servei de Promoció Econòmica que se us inclogui a les llistes de difusió de WhatsApp.

El servei municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canovelles compta amb dues llistes de difusió de WhatsApp a través de les quals informa de manera instantània sobre temes relacionats amb el comerç, ja sigui normatives d’aplicació pel sector, convocatòries d’ajuts, o jornades de formació. 

Per formar part de la llista només cal que aquells negocis que en vulguin formar part enviïn un WhatsApp al telèfon 671 62 49 38 dient que desitgen formar part de la llista de Comerços i Serveis o de la llista de Restauració, segons correspongui. Al missatge, cal que s’indiqui:

  • Nom de l’establiment
  • Adreça de l’establiment
  • Nom de la persona que rebrà els missatges /nom del titular de l’establiment

Les llistes de difusió serveixen per informar d’una manera ràpida, àgil i simultània a un grup de contactes. És important tenir en compte que aquelles persones que en vulguin formar part cal que tinguin guardat a l’agenda el número de contacte des del qual s’envien els missatges, ja que en cas contrari no rebran la informació.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 10:31