S’obre el període d’inscripcions a les activitats dels equipaments Cívics de Canovelles

Divendres, 19 de març de 2021 a les 14:00

Del dilluns 22 al divendres 26 de març restarà obert el període d’inscripcions per a les activitats que programen els dos equipaments Cívics de Canovelles, que són gratuïtes i es fan en línia.

El Casal Cívic Can Palots i el Casal Cívic Pau Casals han preparat una programació adaptada al moment i pensada per a tots els públics. Entre les propostes s’inclouen activitats físiques i de benestar corporal, activitats culturals i musicals, tallers de dibuix, cuina, treballs manuals o idiomes, entre d’altres.

Cal destacar que les activitats estan dirigides a totes les edats, són gratuïtes i es fan en línia. Podeu consultar la programació detallada als documents adjunts d’aquesta notícia.

Les inscripcions es poden fer per telèfon, de forma presencial amb cita prèvia o telemàticament. Per a més informació i inscripcions:

  • Casal Cívic Can Palots:  Podeu inscriure-us a través del següent formulari o bé contactant al 93 849 13 01 o a través del correu cc.canovellescanpalots@gencat.cat
  • Casal Cívic Pau Casals: Podeu inscriure-us a través del següent formulari o bé contactant 93 846 39 28 o a través del correu cc.canovellesveinatpaucasals@gencat.cat

Els equipaments Cívics de Canovelles estan adscrits a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Són espais oberts a tothom: joves, grans, infants i entitats, on podeu participar en diferents activitats i on s’ofereixen un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

 

 

Darrera actualització: 19.03.2021 | 14:12