S’obre el període d’inscripcions a les activitats dels casals cívics de Canovelles

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 09:45

Del 13 al 17 de setembre restarà obert el període d’inscripcions i informació per a les activitats que programen els dos equipaments Cívics de Canovelles, que són gratuïtes.

El Casal Cívic Can Palots i el Casal Cívic Veïnat de Pau Casals han preparat una programació plena de novetats com ara els tallers de “Familia’t”, en els quals avis i néts poden gaudir de temps junts fent manualitats, explicant contes, al voltant de jocs de taula o teatre. Una altra de les novetats és el taller “Fem un cafè?”, pensat per a aquelles persones que vulguin iniciar-se o millorar la conversa en català. I també destaca la proposta anomenada “Compartim consells per educar els infants”, un tallers on es faciliten eines i orientació per educar els fills/es. A més, es continuen oferint les activitats ja tradicionals, com ioga, pilates, gimnàs de manteniment, estiraments per a gent gran, pintura, costura o cant coral, entre d’altres. Podeu consultar totes les propostes als documents adjunts.

Les activitats organitzades pels dos casals cívics són gratuïtes, tot i que el material necessari va a càrrec de les persones inscrites. Cal destacar que les places són limitades i s’adjudiquen per sorteig.

Les inscripcions es fan per telèfon, de forma presencial amb cita prèvia o telemàticament a través del següent formulari. Per més informació podeu contactar amb:

Els equipaments Cívics de Canovelles estan adscrits a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Són espais oberts a tothom: joves, grans, infants i entitats, on podeu participar en diferents activitats i on s’ofereixen un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

 

Darrera actualització: 10.09.2021 | 13:11