Si ets jove i estàs interessat en buscar feina o vols formar-te, segueix el compte d’instagram i faceboook @rojcanovelles

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 16:15

El programa “Referent d’Ocupació Juvenil” ja té presència a les xarxes socials a través del perfil d’instagram @rojcanovelles i a través del compte de Facebook Referent d’Ocupació Juvenil. La iniciativa neix amb la voluntat de mantenir el contacte constant amb els joves de Canovelles d’entre 16 i 29 anys, i molt especialment durant aquests dies de confinament.

A través d’aquest canals es donen a conèixer ofertes de feina; informació de servei sobre com inscriure’s a determinades borses de treball o sobre som donar-se d’alta com a demandant d’ocupació; iniciatives municipals que puguin interessar als més joves; o informació sobre formacions i cursos, així com orientació acadèmica.

L’objectiu de tot plegat és seguir oferint els recursos disponibles a través dels quals es pretén assessorar, orientar i acompanyar als joves en el seu procés de transició del sistema educatiu al laboral, o a l'educatiu, novament, reconduint-lo cap a altres tipus de formacions adaptades als seus interessos.

A través d’aquest servei, els joves poden accedir a formacions subvencionades que depenen del SOC i del programa de Garantia Juvenil, programes de pràctiques, estades a empreses europees per aprendre idiomes o, fins i tot, programes formatius duals en què es combina l’estudi amb el treball al sector.

Així, per a qualsevol dubte, suggeriment o consulta, podeu posar-vos en contacte amb el referent d’ocupació juvenil a través de les xarxes socials o bé enviant un correu electrònic a l’adreça ocupaciojuvenil@canovelles.cat.

Darrera actualització: 29.04.2020 | 16:18