Se suspèn l’espectacle Pasos Largos, previst pel 30 de gener

Dilluns, 11 de gener de 2021 a les 11:45

L’espectacle Pasos Largos de la companyia Coriolis. Compañia de Titiriteros i que estava programat per al 30 de gener al Teatre Auditori de Can Palots se suspèn a causa de la impossibilitat dels membres de la companyia per viatjar a Espanya. Està previst que l’espectacle es reprogrami quan la situació garanteixi la seva celebració.

El Teatre Auditori de Can Palots s’ha vist en l’obligació de cancel·lar l’espectacle Pasos Largos, previst inicialment per al 30 de gener. Es tracta d’una coproducció Uruguai-argentina premiada per Iberescena pel seu treball escènic.

Malauradament, i en el marc de les mesures per evitar la propagació de la covid-19, Espanya ha inclòs Uruguai al llistat de països que no poden entrar a Espanya fins al 31 de gener, impossibilitant l’arribada dels membres de la companyia.

La intenció és reprogramar l’espectacle quan la situació garanteixi la celebració d’aquest. Tanmateix s’ofereix a aquelles persones que disposin d’entrades per a l’espectacle la devolució de l’entrada o bé guardar-la per a la nova data, encara per determinar.

Si teniu dubtes sobre les entrades, podeu consultar a Escena GrAn: Atenció telefònica al 93 840 51 21 de dimarts a divendres de 10 a 14 h i dijous i divendres de 17 a 19.30 h. O per correu electrònic a info@escenagran.cat

Darrera actualització: 11.01.2021 | 11:45