SAL, el nou Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) per a empreses

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 13:45

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa a l'abast de totes les empreses i associacions d'empresaris el Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL), amb la finalitat de garantir la qualitat de les comunicacions professionals i afavorir la progressiva autonomia lingüística dels usuaris. El SAL facilita recursos per a la qualitat lingüística en català del negoci i per a la millora de la comunicació a les xarxes socials.

Aquest servei, amb el suport del Servei de Promoció Econòmica de Canovelles, vol dotar el sector empresarial d'eines i recursos perquè puguin comunicar de manera eficaç, publicar textos de qualitat i redactar amb seguretat. Es tracta de facilitar al màxim l'ús del català en les comunicacions empresarials, com un element important de la qualitat integral del producte que ofereixen.

Les empreses o associacions empresarials de Canovelles que vulguin accedir als serveis del SAL s'han d'adreçar a l’Oficina de Català de Canovelles per mitjà de l'adreça canovelles@cpnl.cat.

Professionals altament qualificats revisen els textos amb un mètode de revisió propi i una atenció personalitzada. Aquest servei està sotmès a unes condicions d'ús que impliquen certes restriccions, com treballs de creació, treballs acadèmics o textos provinents de centres d'ensenyament.

També se'ls ofereixen altres servies de suport i acompanyament, com el Pla d'autonomia lingüística, l'entrenament lingüístic per a empreses o les sessions formatives, entre altres eines de capacitació lingüística.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 13:47