Rutes pels voltants de Can Marquès per conèixer l’entorn de Canovelles

Dijous, 4 de març de 2021 a les 15:55

Alumnes de 4rt d’ESO de l’institut Domus d’Olivet han participat recentment d’una ruta guiada al voltant de Can Marquès. L’activitat s’emmarca dins el projecte de coneixement de l’entorn que impulsa el servei de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Canovelles i està inclosa dins la Guia d’activitats i serveis per a l’educació.

Prop de 50 joves de l’institut han realitzat una sortida al voltant de Can Marquès a través de la qual han pogut descobrir el lloc on s’ubica la cooperativa d’agricultura ecològica Kosturika, el bosc de Can Marquès, el bosc de Ca n’Amell, l’ermita de Santa Justa o la Domus d’Olivet.

La ruta, a través de la qual es pretén donar a conèixer el patrimoni cultural, natural i social de Canovelles a través de la descoberta de l’entorn més proper, ha estat guiada per Anna Fonoyet, guia de muntanya i coneixedora de la història i el patrimoni de Canovelles.

L’activitat realitzada s’inclou dins la Guia d’Activitats i Serveis per a l’Educació que l’Ajuntament de Canovelles posa a disposició de la comunitat educativa. Aquesta, en concret, està impulsada pel servei de Promoció Econòmica i Turisme i es pot sol·licitar trucant al servei (93 846 39 90).

Darrera actualització: 04.03.2021 | 16:03

Imatges

can marques