Reforç escolar per als infants que han acabat 6è de primària

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 12:10

L'Ajuntament de Canovelles, d'acord amb els objectius marcats pel Pla Educatiu Entorn i vist les mancances que se'n podien derivar per la situació generada per les mesures arran de la COVID-19 pel que fa als centres educatius, ha prioritzat un reforç escolar adreçat a l'alumnat de 6è que el curs vinent farà el canvi d'etapa educativa a secundària. Així des del passat 29 de juny, un total de 40 alumnes de Canovelles realitzen reforç escolar.

Aquest reforç escolar es durà a terme fins al 31 de juliol, de dilluns a divendres en quatre grups de 10 alumnes. Durant aquest període treballaran uns dossiers d'instrumentals, acordat per les quatre escoles de primària del municipi i els dos instituts, que hauran d'entregar finalitzats a l'inici del nou curs. 

La selecció de l'alumnat que participa d’aquesta iniciativa ha estat molt curosa,  valorant les necessitats individuals de cada alumne. 

Cal dir que les classes es desenvolupen atenent a les directrius marcades pel Departament d'Educació i Salut pel que fa a distància física, higiene, entrades i sortides esglaonades, neteja de l'espai i ventilació, presa de temperatura de l'alumnat a l'entrada i obligatorietat de l'ús de mascaretes.

 

Darrera actualització: 08.07.2020 | 12:12