Protocol d’accés als espectacles o recintes on es desenvolupen activitats de Festa Major 2021

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 12:00

Per entrar als recinte on tindran lloc les activitats i espectacles incloses a la programació de la Festa Major 2021 serà necessari registrar-se. Ara per ara no està prevista la reserva prèvia d’entrades, a excepció dels actes on es demana inscripció o confirmació d’assistència i de la sessió de ball nocturna de divendres 23 de juliol amb els PD Dennis Iuda i Edu Elizondo, que es podran adquirir a l’espai Festa Major.  

La majoria dels actes de la Festa Major 2021 es realitzaran sense reserva prèvia d'entrada. No obstant això, des de l'organització s’han establert aforaments màxims per a cada espai. Hi haurà control d’accés i caldrà registrar-se abans d’entrar.

Registre d’assistents

El registre es podrà fer en el moment d’accedir al recinte i, depenent de l’acte, aquest serà de manera manual o a través d’un codi QR que s’ubicarà a la porta d’entrada, com és el cas del concert de l’Oquestra de Cambra de Granollers. En ambdós casos, es recomana als assistents anar als actes programats amb cert temps d’antelació, ja que caldrà respectar el torn d’entrada i registrar-se abans de gaudir dels espectacles i activitats.

D’altra banda, aquelles persones que ho desitgin poden imprimir el full de registre tants cops com els calgui, emplenar-lo i lliurar-lo a l’entrada de l’acte al que vulguin assistir.

Cal destacar que emplenar el formulari no suposa una reserva de plaça sinó que únicament serveix per disposar del llistat de les persones assistents per poder fer un seguiment epidemiològic en cas que sigui necessari.

Actes amb reserva prèvia d’entrada

L’únic espectacle per al que es poden adquirir entrades és la sessió de ball nocturna amb els PD Dennis Iuda i Edu Elionzo, una proposta dels alumnes de Batxillerat de l’Institut Bellulla que tindrà lloc divendres 23, a partir de les 22.30 h a la Pista Polivalent. En aquests cas, les entrades es podran adquirir de manera gratuïta els dies 19, 20 i 21 de juliol a l’espai Festa Major, que restarà obert de 18 a 21 hores a can Palots.

També caldrà inscripció prèvia per realitzar els tallers inclosos dins el Festival Cultura Urbana Hip Hop Judesco, per realitzar el tastet de cerveses inclòs dins l’activitat Non Stop la Festa, i per participar de les activitats del Club de Rol W&W. De la mateixa manera, també caldrà confirmar l’assistència per assistir a la presentació del vídeo Sis mil anys i un dia.

En el cas de l’Homenatge a la Gent Gran, les persones convidades caldrà que recullin la seva invitació els dies 12, 13 i 14 de juliol als Serveis Socials de l’Ajuntament (carrer del Pi, 19) en horari de 10 a 14 hores.

Cal tenir en compte que aquest protocol d’accés pot canviar en funció de les mesures establertes per a la prevenció de la covid-19 que siguin vigents en el moment de la realització de l’acte. En tot cas, les activitats sempre compliran amb la normativa establerta.  

Darrera actualització: 12.07.2021 | 11:32