Preparant el casal d’estiu del grup Eina

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 10:00

Del 28 de juny al 23 de juliol es realitzarà el casal d’estiu destinat a joves d’entre 14 i 18 anys amb diversitat funcional intel·lectual. Les famílies interessades en participar-hi cal que contactin amb el SAE.

El casal d’estiu del grup Eina, destinat a joves amb diversitat funcional intel·lectual, se celebrarà del 28 de juny al 23 de juliol en horari de matí, de 9 a 13 hores. L’activitat es realitzarà a les instal·lacions esportives municipals i a l’escola Jacint Verdaguer.

Pel que fa el tipus d’activitats, els joves participants realitzaran diferents activitats esportives entre les que s’inclouen futbol, bàsquet, handbol, atletisme i hoquei, entre altres. A més, també realitzaran jocs tallers i activitats d’aigua. L’objectiu és garantir l’activitat esportiva i de lleure durant les vacances d’estiu.

Les famílies interessades en inscriure al seu fill/a, hauran de contactar amb el tècnic d’esports, Pedro Reyes, del Servei d’Activitats Esportives de l’Ajuntament de Canovelles. Ho podran fer a través del correu electrònica reyesrp@canovelles.cat o a través del telèfon del SAE, el 93 846 51 44.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 15:07