Portes obertes per celebrar el VII aniversari del CEM Thalassa

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 12:50

El proper dilluns 7 d’octubre, el CEM Thalassa Canovelles celebra el seu setè aniversari. És per aquest motiu que s’ha programat una jornada de portes obertes amb l’objectiu que els veïns i veïnes de Canovelles puguin conèixer de primera mà les novetats de la temporada 2019/2020.

La celebració comptarà també amb dos moments especials: un al matí i un altre a la tarda. Al matí, concretament a les 9.00 hores, es realitzarà una Màster Class d’Aiguaguim i, a continuació,  es repartirà el pastís d’aniversari i una copa de cava als assistents.  I durant la tarda, a partir de les 19.00 hores, s’ha programat una sessió de Sh’bam&Zumba que acabarà de la mateixa manera, amb pastís i copa de cava.

Novetats de la temporada 2019-2020

La jornada de portes obertes servirà per donar a conèixer algunes de les novetats de la temporada 2019-2020.

El nou curs comença amb maquinària nova a la sala de Fitness i BOX, on s’han instal·lat anelles, una màquina de rem, una de bicicleta Air Bike i una nova pissarra magnètica. A més, també s’ha renovat el material aquàtic i s’han realitzat millores al passadís principal, entre d’altres.

També hi ha novetats pel que fa a les activitats dirigides. L’oferta, que arriba enguany a les 150 activitats setmanals, incorpora tres disciplines noves de ioga: Hatha ioga, un ioga estàtic que té per objectiu mantenir les postures per poder interioritzar en aquestes; Vinyasa Ioga, un ioga dinàmic que encadena una postura rere l'altra; i el Gentle Ioga, un ioga estàtic on la respiració suau i expansiva troba el seu temps en cada postura.  També s’ha incrementat el nombre de classes de les activitats Body Combat i Cross Training, i s’han afegit activitats dirigides infantils com el ioga o la zumba.  

 

Darrera actualització: 04.10.2019 | 13:39