Per Nadal, comprar a Canovelles té premi!

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 09:00

Comerç Actiu Canovelles ha posat en marxa una campanya per incentivar les compres als comerços associats durant aquest Nadal. A través d’aquesta iniciativa es repartiran fins a un total de 1200 premis. A més, l’associació de comerciants ha guarnit els aparadors amb dites i refranys tradicionals catalans.

Durant totes les festes de Nadal, i sota la campanya Aquest Nadal, comprar a Comerç Actiu Canovelles té premi els comerços premiaran als seus clients amb sobres sorpresa que podran contenir regals per recollir en qualsevol dels establiments associats.  Es tracta d’una tómbola amb sobres sorpresa que contenen des de petites cistelles amb productes locals fins a descomptes i regals directes. Per cada compra a cadascun dels establiments de l’entitat, el client obtindrà una butlleta amb dues opcions: o bé una felicitació de Nadal —que significa que  el participant no ha estat premiat—, o bé un obsequi d’entre tots els que es repartiran.

D’aquesta manera, l’entitat convida a la ciutadania a planificar i a gaudir de les compres de Nadal en clau local i a conèixer la totalitat de l’oferta comercial de proximitat. La campanya d’enguany també vol transmetre el compromís de Comerç Actiu Canovelles amb el poble, fent de la compra de proximitat una activitat més emotiva que mai en aquests moments de dificultats.

Aparadors guarnits amb dites nadalenques

A més, Comerç Actiu també ha engegat la iniciativa Per Nadal, llegeix els aparadors, en col·laboració amb l’Oficina de Català de Canovelles, per fer present la llengua i la cultura popular catalana en l’àmbit comercial. Així, durant aquestes festes els aparadors s’han guarnit amb dites i refranys nadalencs extrets del Costumari català de Joan Amades.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 15:08