Pasos Largos fa aturada a Can Palots

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 09:00

La Cia Coriolis, d'Uruguai, actuarà el proper dissabte 17 a les 8 del vespre

Una dona i tres vestits que es transformen en escena consignen tres passos ─tres moments─ a la vida d'un personatge. Del poètic a l'humor àcid, la sensibilitat travessa temes profunds i comuns, com la vida en parella, la vellesa i els enllaços; mitjançant un llenguatge original que trenca el motlle de la comunicació tradicional. 

L'espectacle treballa amb el mil·lenari art de titelles, i mitjançant un exhaustiu treball d'experimentació el porta pel camí de la innovació i la mixtura per sorprendre a cada moment amb la seva versatilitat tècnica, que inclou titelles de boca i objectes, objectivació de cos, armat i desarmat a partir d'una cosa tan simple com un vestit o un full de paper. 

Coproducció uruguaià/argentina premiada per Iberescena, amb un equip jove i creatiu darrere d'una investigació profunda en els diferents llenguatges que el teatre de titelles actual contempla. Un treball exhaustiu de cerca i experimentació en les tècniques, aconseguint com a resultat de la mixtura i innovació, noves i personals formes de comptar des de les possibilitats d’una solista.

TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

Darrera actualització: 18.11.2022 | 11:10