Oberta la convocatòria per demanar els ajuts de suport a l’estudi per a estudiants universitaris, de cicles formatius i de batxillerat. Curs 2019-2020

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 11:45

L’Ajuntament obre la convocatòria per a sol·licitar un ajut econòmic per a estudiants universitaris, de cicles formatius i de batxillerat per al curs 2019-2020. Termini de presentació: 17 de juliol al 14 d’agost de 2020.

Està destinada a estudiants universitaris, de cicles formatius i de batxillerat que hagin estat empadronats un mínim de 6 mesos a Canovelles abans de la sol·licitud d'aquesta ajuda. Consulteu les bases per conèixer la resta de requisits per a poder beneficiar-se.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies a comptar des de la data de publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

La  tramitació de la sol·licitud es realitzarà per via telemàtica a través de la seu electrònica de  l’Ajuntament de Canovelles  https://canovelles.eadministracio.cat

Per a la realització de tràmits electrònics serà necessari disposar d’un certificat digital admès a la seu electrònica (DNIe, idCat Mòbil, Cl@ve...).

  • Per més informació podeu consultar aquí
  • Podeu fer el tràmit de sol·licitud aquí.
Darrera actualització: 20.07.2020 | 09:57