Oberta la convocatòria per accedir al Programa d'arranjament d’habitatges per a gent gran i/o persones dependents de Canovelles per a l’any 2020.

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 14:00

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l'obtenció de la condició de beneficiari del Programa d’arranjament d’habitatges per a l’any 2020.Termini de presentació: 23/07/2020 – 20/08/2020.

Podran optar al programa d’arranjament les persones de 65 anys o més i les menors de 65 anys amb necessitats especials en relació a la capacitat física i psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar,  que tinguin la condició de veïns de Canovelles. Consulteu les bases per a conèixer la resta de requisits per acollir-se a la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies a comptar des de la data de publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

La  tramitació de la sol·licitud es realitzarà per via telemàtica a través de la seu electrònica de  l’Ajuntament de Canovelles.

Per a la realització de tràmits electrònics serà necessari disposar d’un certificat digital admès a la seu electrònica (DNIe, idCat Mòbil, Cl@ve...).

  • Per més informació podeu consultar aquí
  • Podeu fer el tràmit de sol·licitud aquí.

 

Darrera actualització: 24.07.2020 | 14:00