Obert el període per sol·licitar arranjaments d’habitatges per a persones grans o dependents

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 14:00

Ja està oberta la convocatòria per accedir al Programa d'Arranjament d’Habitatges per a gent gran i/o persones dependents de Canovelles per a l’any 2022. Les sol·licituds es poden realitzar, a través de la Seu electrònica, fins a l'1 d'agost.

Podran optar al programa d’arranjament les persones de 65 anys o més i les menors de 65 anys amb necessitats especials en relació amb la capacitat física i psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar que tinguin la condició de veïns/nes de Canovelles (consulteu les bases per a conèixer la resta de requisits per acollir-se a la convocatòria).

La tramitació de la sol·licitud es pot realitzar des del 12 de juliol fins a l'1 d'agost per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Canovelles. El tràmit que cal realitzar és el que s’anomena “Sol·licitud per a Arranjament d'habitatge per a persones grans i/o amb discapacitat. Convocatòria 2022” que trobareu els tràmits destacats.

Recordeu que per a la realització de tràmits electrònics és necessari disposar d’un certificat digital admès a la seu electrònica (DNIe, idCat Mòbil, Cl@ve...).

Per a més informació sobre les bases i els requisits, consulteu el següent enllaç.

 

Darrera actualització: 14.07.2022 | 14:02