Nova imatge d'EscenaGran per a la Programació de Tardor 2020

Dijous, 16 de juliol de 2020 a les 00:00

La imatge vol engrescar el públic comarcal fent un retorn a la nova normalitat amb més ganes que mai de gaudir d'una programació que, de ben segur, acollirà a tothom. La nova programació 2020-2021 es farà pública l'1 de setembre i la venda d'entrades es farà efectiva el 8 de setembre.

Ja s'ha presentat la nova imatge d’Escena grAn per a la temporada de setembre a desembre de 2020. Una temporada que, com el lema indica, els equipaments d’Escena grAn afronten “amb moltes ganes”. Moltes ganes de teatre, de música, de dansa, de circ... Ganes de veure’ns les cares, compartir escenaris, històries, experiències i directes. Ganes de viure la cultura en viu i ganes, en definitiva, d’Escena grAn! El Teatre Auditori Can Palots és un dels components d'aquesta programació conjunta entre Granollers i Canovelles.

Escena grAn també ha donat a conèixer la data de la que serà la gran Gala inaugural de temporada. Un acte que es preveu molt còmic i que tindrà lloc dissabte 26 de setembre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Granollers.

Darrera actualització: 17.07.2020 | 09:05