Nova donació de material de suport tècnic al CAP de Canovelles

Dijous, 11 de març de 2021 a les 13:45

L’Ajuntament de Canovelles ha lliurat cadires, caminadors i crosses amb la intenció de seguir fent créixer el banc d’ajudes tècniques del CAP.

Aquest dijous ha tingut lloc l’entrega de material d’ajuda tècnica i suport a la dependència que l’Ajuntament de Canovelles realitza de manera anual al Centre d’Atenció Primària i que enguany ha consistit en 3 cadires de rodes, 4 caminadors amb dues rodes, 2 caminadors amb quatre rodes i seient, i 4 parells de crosses.

D’aquesta manera, s’ajuda a fer créixer el banc de material que gestiona el CAP, a través del qual es presta material de suport qualificat i que faciliti el desenvolupament de les activitats diàries a aquelles persones que ho necessiten i que no poden accedir al mateix per altres vies.

Al llarg dels últims anys, el consistori ha lliurat diversos elements com cadires de rodes, caminadors, cadires de dutxa o banquetes, entre d’altres. Aquestes donacions responen a la col·laboració i coordinació entre el CAP de Canovelles i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, que treballen plegats per millorar l’atenció i el servei als veïns de Canovelles. L’objectiu és ajudar a cobrir les necessitats de persones en situació de dependència o amb dificultats per dur a terme activitats quotidianes de manera autònoma.

Darrera actualització: 11.03.2021 | 13:50

Imatges

material donat