Nova donació de material al banc d’ajudes tècniques del CAP

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 14:50

Aquest dijous l’Ajuntament de Canovelles ha fet entrega de diversos dispositius de suport a la dependència al Centre d’Atenció Primària. Concretament, s’han lliurat quatre cadires de rodes, vuit caminadors i vint bastons.  

Un any més, l’Ajuntament de Canovelles ha donat al Centre d’Atenció Primària diversos elements de suport a la dependència. L’objectiu d’aquesta col·laboració entre l’àrea de Serveis Socials del consistori i el CAP és millorar l’atenció als veïns del municipi que es troben en situació de dependència o amb dificultats per dur a terme, de manera autònoma, activitats quotidianes.

Així, tot el material donat s’incorpora al banc d’ajudes tècniques que gestiona el CAP, un servei gratuït que té la finalitat de proporcionar material de suport qualificat i que faciliti el desenvolupament de les activitats diàries a aquelles persones que ho necessiten i que no poden adquirir-lo.

El material se suma a les donacions realitzades en edicions anteriors i que consistien en diverses banquetes o cadires per la banyera, caminadors, crosses o cadires de rodes, entre d’altres.

 

Darrera actualització: 18.11.2021 | 14:43