No et perdis els espectacles de Festa Major!

Dimarts, 18 de juliol de 2017 a les 09:00

Com cada any, els espectacles musicals, de teatre i circ estaran presents a la Festa Major. Propostes per a tots els gustos i per a totes les edats, de matí, tarda i nit! 

Divendres 21 és Nit flamenca a Canovelles! El parc de Can Xarlet acollirà l'actuació del cantaor Javi Rueda i el grup De tacones y cuerdas. La companyia Circ LOS ens portarà també l'espectacle Xarivari Blues a l'Auditori Can Carrencà,  un espectacle potent i divertit inspirat en la pel·lícula The Blues Brothers. La nit de divendres també serà musical gràcies al concert de pop-rock de la OMC i el ball de nit de l'orquestra Belle Epoque i, per acabar, la tradicional Cercavila de nit. 

Dissabte 22 els espectacles arriben a Can Carrencà amb l'espectacle de Guillem Albà i La Marabuta, on res no té sentit i tot és possible! Mentrestant tindrà lloc la ja consolidada House Party Andrea Vicenzzo a la plaça Margarida Xirgu i el ball de nit a la plaça de la Joventut amb l'orquestra Metropol. 

Diumenge 23, l'orquestra Taxman amenitzarà el berenar dels avis i, al vespre, tornaran a pujar a l'escenari per oferir el ball de nit a la plaça de la Joventut. L'espectacle de Festa Major de dilluns 24 serà protagonitzat per The Primitals de la companyia Yllana i Primital Bros, una comèdia musical a capella sobre una estranya i surrealista història d'una tribu explicada amb grans dosis d'humor.  

Darrera actualització: 17.07.2017 | 12:50