Música i cuines del món al II Festival Etnika

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 11:40

El Teatre Auditori de Can Palots i el parc de Can Xarlet acullen la segona edició d’un festival que neix amb la voluntat d’apropar cultures.

Divendres aterra a Canovelles la segona edició del Festival Etnika que enguany tindrà una durada de dos dies i es realitzarà al Teatre Auditori de Can Palots i al parc de Can Xarlet. L’esdeveniment, que organitza el col·lectiu Punkaires juntament amb Mahaleo i la col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles i el Consell de la Joventut, neix de la voluntat d’acostar cultures mitjançant la música i la cuina.

El tret de sortida del festival serà el divendres 7 de juny. A les 20.00 h tindrà lloc la presentació al Teatre Auditori de Can Palots i el reconeixement a l’associació Amics del Poble Sahrauí de Granollers per la seva tasca de suport mèdic als infants refugiats que pateixen diferents patologies. A continuació, estan previstes les actuacions d’Antoni Calvo, músic local que tocarà el sitar, i de Famous Blue Rainchords, banda tribut de Leonard Cohen.

Dissabte 8 de juny, a partir de les 12.00 h al Parc de Can Xarlet, s’oferirà una programació variada i amb artistes d’arreu del món. La jornada començarà amb un vermut al ritme del djembe i continuarà amb un espai culinari a càrrec de la Cooperativa Cafè del Centre on es podran tastar productes que van del cuscús marroquí al mutàbal indi. El Festival Etnika s’allargarà fins a les 22.00 h amb un total de set formacions musicals procedents del Marroc, Senegal o Amèrica del Sud i que oferiran un ampli ventall musical que va del folk al punk passant pel blue grass.

El Festival Etnika, que pretén promoure i participar d’una cultura lliure, autogestionada i gratuïta, és un esdeveniment sense ànim de lucre. Els beneficis del mateix es destinaran a projectes que treballin pel lliure trànsit de les persones al món.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 11:41