L’exposició “Una mirada a Klee” de l’EMAD de la Garriga ja es pot visitar al Teatre Auditori de Can Palots

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 12:30

Des d’aquest dilluns i fins al 23 de maig, el Teatre Auditori de Can Palots acull l’exposició visual “Una mirada a Klee”, realitzada pels alumnes de l’EMAD de La Garriga. Es tracta d’una aposta transversal on arts plàstiques i arts escèniques es troben en un mateix espai.

Aquest projecte neix com “una oportunitat de fer un projecte comú col·laboratiu i transversal. Té com a objectiu apropar l’obra de Paul Klee a través de la participació de l'espectador i commemorar el centenari de la Bauhaus, escola de referència dels estudiants de disseny”.

La mostra prendrà una dimensió de 360º el proper 8 de maig a les 18 hores, quan el Teatre Auditori de Can Palots programa l’espectacle familiar Klé, una proposta de la companyia Addaura Teatre que combina màgia, música, titelles i dansa, i que pretén ajudar a l’espectador a descobrir i a entendre millor el món de Paul Klee i la seva relació amb la vida.

L’exposició “Una mirada a Klee”, que va ser realitzada abans de la pandèmia, estava dissenyada per poder ser interactiva i que l’espectador hi pogués intervenir. Ara, per raons de seguretat sanitària no és possible que els espectadors toquin les peces. És per això que l’EMAD i La Filanda_Espai de Creació l’han redissenyat amb audiovisuals per poder arribar, de manera segura, al públic que vingui a veure la mostra.

Horaris i compra d’entrades

La mostra es pot visitar fins al 23 de maig al vestíbul del Teatre Auditori Can Palots, de dilluns a dijous de 16 a 21 hores, divendres de 16 a 19 hores, i els dies d’espectacles.

D’altra banda, la compra d’entrades per a l’espectacle Klé, que tindrà lloc el proper 8 de maig a les 18 hores, es pot realitzar a través del web d’Escena  grAn.

 

 

Darrera actualització: 03.05.2021 | 15:14

Imatges

Detall expo Klee