L’exposició 'Teresa Juvé. La llibertat conscient' arriba a la Biblioteca Frederica Montseny

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 09:45

La mostra es podrà veure de l’11 de juny al 2 de juliol. A més, la biblioteca ha programat diverses activitats per aquest mes de juny entre les quals destaquen una activitat per aprendre a fer sabó natural i un taller en homenatge a Eric Carle.

A partir d’aquest divendres 11 de juny, tothom qui vulgui pot visitar ‘Teresa Juvé. La llibertat conscient’, una exposició de petit format a través de la qual es donarà a conèixer la vida i l’obra de Teresa Juvé. L'exposició està organitzada a partir dels apartats següents: “De Madrid a Barcelona”, “Exili i resistència”, “Amor, pedagogia i compromís polític”, “Literatura i humanisme" i "Llegat vital” i dona a conèixer la vida

La proposta ha estat ideada per Toni Terrades, comissari de l'Any Teresa Juvé, dissenyada per Vellut i produïda per la Institució de les lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. 

Activitats familiars durant el mes de juny

Durant el mes de juny, la Biblioteca Frederica Montseny ha programat diferents activitats dirigides al públic familiar. El dijous 17 de juny, a partir de les 18 hores, està previst un taller creatiu, a càrrec de Bioeduca, on els infants aprendran a fer sabó natural. L’activitat està dirigida a famílies amb infants a partir dels 8 anys.

D’altra banda, el dimecres 30 de juny a les 17.30 hores, tindrà lloc el taller anomenat Construïm una eruga, en homenatge a l’il·lustrador estatunidenc Eric Carle i adreçat a famílies amb infants a partir dels 5 anys.

Les activitats proposades per la Biblioteca Frederica Montseny són gratuïtes. No obstant això, les places són limitades i cal inscripció prèvia a través del correu de la biblioteca b.canovelles.fm@canovelles.cat o del número de telèfon 93 861 89 80.

 

Darrera actualització: 10.06.2021 | 09:45

Imatges

Taller de sabó natural Taller construïm una eruga