Les persones interessades a rebre una auditoria per millorar l’eficiència energètica de la seva llar ja ho poden sol·licitar

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 14:25

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona, inicia el programa anomenat “Auditories i intervenció als habitatges en situació de pobres”. Les persones que hi vulguin participar, cal que es posin en contacte amb els Serveis Socials abans del 15 de novembre, mitjançant el correu ssocials@canovelles.cat o el telèfon 93 840 27 95.

El programa té per objectiu millorar l’eficiència energètica dels habitatges en situació de pobresa energètica, reduir les despeses de subministraments bàsics (electricitat, aigua i gas o altres combustibles) i millorar la qualitat de vida de les persones beneficiàries.

S’adreça principalment a persones que es trobin en situació de vulnerabilitat energètica, que hagin rebut ajudes d’urgència social al pagament de subministraments bàsics en el darrer any; que estiguin en situació de tall o avís de tall dels subministraments bàsics; amb factures d’aigua, electricitat i gas elevades, o desajust entre el consum i la factura.

Consisteix a realitzar una auditoria energètica en el domicili i instal·lar elements bàsics per a la millora de l’eficiència com bombetes de baix consum, virets per a les finestres, temporitzadors, regletes amb interruptor o sota-portes. També s’ofereixen consells i formació sobre pautes de consum i drets dels consumidors, així com assessorament individualitzat sobre el contracte.

Per la seva part, els participants han de facilitar la informació requerida així com les darreres factures dels subministraments bàsics.  

Les persones interessades a participar o que vulguin més informació es poden posar en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament al 93 840 27 95 o a través del correu ssocials@canovelles.cat.

 

Darrera actualització: 26.10.2021 | 14:26