L'AV de l'Avinguda Canovelles serà l'encarregada del pregó amb motiu del seu 25è aniversari

Dilluns, 19 de juliol de 2021 a les 13:00

L’encarregada de donar el tret de sortida a la Festa Major d’aquest any serà l’Associació de Veïns de l’Avinguda Canovelles. L’Ajuntament ha encomanat el pregó a aquesta entitat amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

Així, divendres, 23 de juliol, a partir de les 20 h es podrà seguir el discurs que ha preparat l’associació a la plaça de Margarita Xirgu, un acte que anirà precedit de la cercavila dels Cans i les Ovelles (19 h), que enguany tindrà lloc a la mateixa plaça en compliment de les mesures per evitar la propagació de la covid-19.

Acte simbòlic amb els Diables i la Colla Gegantera

La commemoració del quart de segle de l’AV de l’Avinguda coincideix amb un any marcat encara per la pandèmia. Per aquest motiu, des de la junta de l’entitat han decidit limitar molt els actes de celebració a l’espera que la situació epidemiològica millori. D’aquesta manera, la tradicional festa del barri, que cada any aplega centenars de persones al voltant d’activitats com la degustació de paella o els balls festius, s’ha hagut de tornar a ajornar sine die. Tanmateix, aquest mes el veïnat ha decorat el barri amb banderoles i una pancarta commemorativa que anuncia els 25 anys d'història. A més, el passat dissabte,10 de juliol, al vespre va celebrar un acte simbòlic a la plaça Margarida Xirgu amb la participació de la Colla Gegantera i la Colla de Diables, habituals de la festa del barri, 

Darrera actualització: 19.07.2021 | 09:48