L’associació Comerç Actiu Canovelles reparteix 3000 bosses reutilitzables

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 15:30

La campanya, que s’emmarca dintre de les activitats de Nadal que realitza l’associació, pretén reduir l’ús de bosses de plàstic i d’embolcalls i conscienciar als clients sobre la importància de reduir els residus durant les compres de Nadal, època en què se´n generen grans quantitats. 

Els clients que comprin durant les Festes de Nadal a les botigues de Comerç Actiu Canovelles rebran una bossa reutilitzable que podran reutilitzar per fer les seves compres. La campanya s’ha iniciat a començaments de desembre i ja es pot veure gent amb bosses pels carrers de Canovelles. En total es repartiran 3000 bosses i la campanya es mantindrà fins a esgotar les existències.

La iniciativa pretén fer més atractives les compres de Nadal, fidelitzant i afavorint la relació entre el comerciant i el client. També es pretén posar en valor una de les característiques del comerç de proximitat, com és la de tenir cura del medi ambient i de l’entorn més proper al poble.

Aquesta és una de les activitats per reactivar les vendes al comerç local que té programada l’associació Comerç Actiu Canovelles emmarcada dins la campanya de Nadal. Una campanya que enguany també inclou iniciatives per premiar la compra dels clients (en forma de vals sorpresa, es repartiran més de 1.100 regals oferts per les botigues) i activitats de caire solidari (com la recaptació de donacions per a la Marató de TV3 i la recollida de joguines).

Font: Comerç Actiu Canovelles

 

Darrera actualització: 10.12.2020 | 15:34