L’Ajuntament de Canovelles s’adhereix a la campanya #arxivemlacovid19

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 16:30

L’Ajuntament us anima a participar en la preservació d’evidències sobre els efectes socials de la COVID19, cedint a l’Arxiu municipal els testimonis més rellevants de la vostra experiència.

Per contribuir a documentar l’experiència col·lectiva d'aquest moment històric i preservar-ne la memòria, podeu lliurar tota mena de documents analògics i digitals, textos, fotografies, vídeos, testimonis orals, dibuixos... creats per vosaltres i que il·lustrin les diverses experiències personals, familiars i col·lectives relacionades amb el confinament al municipi i la lluita contra la pandèmia.

Valoreu quins documents són més representatius, quins us semblen més interessants i, un cop decidits, preneu-vos un temps per anotar algunes dades bàsiques: autor (nom de la persona física o jurídica), ubicació (carrer, zona aproximada), títol (acció que es recull, de la forma més breu possible). Els materials analògics requeriran, a més, saber la data en què van ser creats. Tota aquesta informació la podeu transmetre amb el formulari que us apareixerà clicant aquí (a través del tràmit anomenat "CAMPANYA #ARXIVEMLACOVID19: DONACIÓ DE TESTIMONIS" que trobareu al catàleg de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Canovelles)

Podeu adjuntar la documentació amb la sol·licitud o bé, si decidiu fer el tràmit presencial, podeu portar-los a l’OAC en el suport que més us convingui (CD, pendrive...). Sobretot, no oblideu cedir el dret de reproducció i consulta. Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar a arxiu@canovelles.cat.  

Darrera actualització: 19.06.2020 | 15:07