La programació de Nadal inclou activitats per a infants i joves, espectacles i una Recepció Reial

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 14:15

Ja podeu consultar l’agenda web municipal, on trobareu tota la programació prevista per a aquest Nadal. Davant la situació sanitària és possible que es produeixin canvis o cancel·lacions d’alguns actes previstos. És per això que us recomanem consultar l’agenda web abans de cada acte i seguir les xarxes socials de l’Ajuntament de Canovelles.

La programació, que ja va començar diumenge passat amb l’espectacle de circ, continua aquest dissabte 19 de desembre amb el Tió dels Diables de Canovelles. A partir de les 12 h, els nens i nenes de 0 a 12 anys podran fer cagar el Tió a bastonades i endur-se un regal. D’altra banda també s’han previst diversos espectacles a Can Palots, com l’espectacle familiar Hamelí o els Pastorets de Canovelles, que actuaran els dies 26 i 27 de desembre i 2 de gener.

Aquest mateix divendres dia 18, i dins la programació anomenada Un Nadal amb estrella al Centre Cultural, se celebrarà el Caçatió familiar. I dimecres 23 de desembre tindrà lloc l’espectacle de clown Gags de Nadal.

Activitats infantils a la nova pista polivalent

Enguany no es podrà dur a terme el tradicional Parc Infantil de Nadal. No obstant això, les famílies podran gaudir de dos dies de jocs i activitats per treure-li el suc a les vacances escolars. Dilluns 28 i dimarts 29, la nova pista polivalent, situada al passeig de Mercè Rodoreda, acollirà els tradicionals jocs gegants, que inclouen tant jocs individuals com col·lectius d’enginy, d’habilitat, de punteria, de precisió, etc. Les activitats tindran lloc en horari de matí (d’11 h a 13 h) i de tarda (de 15 h a 18 h), i estan destinades a infants de 3 a 12 anys que hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Torna el Nadal Jove

Del 28 al 30 de desembre, el Nadal Jove arriba a El Local cada tarda de 17 h a 20 h. La programació, destinada a joves de 12 a 17 anys, ve carregada de propostes per a tots els gustos. Cada dia, se celebrarà un campionat de slot del Club de Slot Canovelles i una LAN party del TUT. A més, dilluns 28 de desembre hi haurà un taller de dolços nadalencs impartit pels Joves KuinaLokal; dimarts, 29 de desembre, s’organitzarà un torneig del videojoc FIFA a càrrec del col·lectiu Gamer Balls, i dimecres, 30 de desembre, els Joves de KuinaLokal tornaran a enfarinar-se les mans amb un taller de decoració de galetes.

Els Reis Mags arribaran a Canovelles

El dimarts dia 4 hi haurà Campament Reial a la plaça de Margarida Xirgu. D’11 a 14 hores i de 16 a 18 hores, el Carter Reial hi farà parada per rebre les cartes per als Reis d’Orient dels infants de Canovelles. A més, hi haurà activitats familiars per amenitzar la jornada, com ara contes a càrrec de la pallassa Pinketa, l’Arbre dels Desitjos que han preparat col·laboradors de Joventut i un punt de recollida de joguines perquè cap infant se’n quedi sense.

El dia 5 tindrà lloc la Recepció Reial: A les 17 h està previst que els Reis d’Orient arribin a Can Palots, on seran rebuts amb el tradicional discurs de benvinguda del concurs literari en què participen els alumnes de 5è de primària de les escoles canovellines. I a les 20 hores es projectarà un castell de focs a prop de la plaça de Margarida Xirgu, a càrrec de Pirotècnia Garcia.

Podeu consultar la programació completa als documents adjunts.

Darrera actualització: 18.12.2020 | 14:19