La programació de l’Aplec s’adapta a les restriccions

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 12:20

Tot i que se suspèn l’arrossada popular i el parc infantil, Canovelles ha apostat per mantenir la tradició adaptant la programació de l’Aplec a les restriccions sanitàries vigents. Hi haurà missa, sardanes i havaneres.

Canovelles viurà aquest any l’Aplec menys concorregut de la seva història. Tot i així, des de l’Ajuntament s’ha apostat per mantenir la tradició tot adaptant-la a les mesures actuals per contenir la propagació de la covid-19. Així, l’arrossada popular, el ball de sobretaula o el parc infantil s’han suprimit per evitar situacions de risc, però es mantenen els actes que es poden realitzar amb les condicions de seguretat que marca la normativa.

D’aquesta manera, Dilluns de Pasqua, 5 d’abril, se celebrarà la missa en honor a la Verge de Bellulla a partir de les 11 h a l’església de Sant Fèlix. A les 12.30 h, l’Era de Can Castells acollirà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània, una de les formacions més innovadores d’aquest gènere a tot Catalunya. Per últim, a les 18 h es podrà gaudir, al mateix espai, del concert d’havaneres dels maresmencs Barcarola.

En cas de pluja, l'activitat es realitzarà al Teatre Auditori Can Palots. L'organització, ateses les circumstàncies, es reserva els drets de modificar els actes en cas de necessitat.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 12:27