La nit del 27 al 28 d’octubre es realitzarà el tractament contra la processionària del pi

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 09:30

De les 23 hores del dijous fins a les 3 hores del divendres es realitzarà el tractament contra la processionària dels pins. L’actuació afectarà els laterals de la C-352, la Ronda Nord, al seu pas per Canovelles.

És important que, durant la realització dels treballs i les dues hores posteriors, els veïns de les zones afectades mantinguin les finestres tancades i no deixin roba estesa ni animals domèstics als balcons o terrasses. De la mateixa manera, es recomana evitar el contacte amb les parts tractades, no recol·lectar fruits ni fulles dels arbres tractats, i resguardar animals, així com retirar aliments i objectes.

Informació sobre el tractament de sanitat vegetal

  • DATA: del 27/10/2022a les 23 hores fins a les 3 hores el 28/10/2022
  • TIPUS D’INTERVENCIÓ: Polvorització
  • PRODUCTE: Spruzit (25.692)
  • MÉS INFORMACIÓ: info@senplag.cat / 670 902 400

Altres actuacions al centre del municipi

Cal destacar que al centre de Canovelles es realitzaran actuacions complementàries amb endoteràpia (injecció del tractament al tronc) i col·locació de bosses trampa mitjançant collars (l’anella se situa al voltant del tronc de la conífera i captura les erugues que baixen de l’arbre a finals d'hivern i principis de primavera, quan busquen un lloc protegit a terra per convertir-se en crisàlides).

D’aquesta manera, es dóna un pas més en el camí cap a la reducció de productes fitosanitaris i l’aposta per mètodes més respectuosos amb el medi ambient.

 

Darrera actualització: 24.10.2022 | 12:12

Imatges