La Fira Guia’t 2020 se celebra en format virtual

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 14:30

S’ha habilitat un web amb informació de centres, propostes formatives, eines i recursos per als joves. A més, des d’aquest dimarts 19 de maig i fins al dijous 21 de maig s’ofereix orientació personalitzada i xerrades informatives, prèvia inscripció.

Amb motiu de la situació provocada per l’afectació de la COVID19, la XI edició de la Fira Guia’t no es pot fer de manera presencial, -estava previst celebrar-se entre els dies 31 de març i 2 d’abril a Roca Umbert però es va suspendre- però sí que se celebra de manera virtual.

S’ha habilitat el web on es poden visitar els 76 centres de la comarca que ofereixen estudis post-obligatoris, totes les opcions formatives existents per a persones a partir de 16 anys, així com petites càpsules on 10 joves de la comarca expliquen les seves experiències.

A més, s’ofereix orientació acadèmica en línia a joves, i xerrades virtuals per a joves, famílies i professionals. Per participar-hi cal realitzar la inscripció prèvia aquí.

La Fira Guia’t és una fira d’orientació acadèmica on es mostra la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. Està adreçada especialment a joves estudiants de 4t d’ESO, amb un enfocament especial envers aquelles persones que no acrediten i/o abandonen els estudis, i també aquelles que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

L’any passat, la Fira va rebre la visita de 1.600 joves, 125 adults (famílies, tutors, etc) i 30 professionals.

La Fira Guia’t, que es du a terme des de l’any 2010, és fruit del treball que es fa des de la Xarxa de Transició Escola Treball (Xarxa TET) de la comarca, de la qual formen part una vintena d’ens locals, està coorganitzada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Granollers i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut.

Més informació aquí

Font: Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 19.05.2020 | 14:37