La deixalleria de Canovelles reobrirà el dimarts 5 de maig

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 11:45

La deixalleria de Canovelles tornarà a prestar servei a partir de la setmana vinent. Les instal·lacions estaran obertes tres dies per setmana, els dimarts, els dijous i els dissabtes, de 8.30 a 14 hores. A més, s’ha establert un protocol d’actuació per minimitzar els riscos i garantir les mesures de seguretat.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ja ha anunciat que les deixalleries comarcals reobriran les seves portes a partir del 4 de maig. El restabliment d’aquest servei es realitzarà de manera progressiva i inicialment les instal·lacions obriran tres dies per setmana, en el cas de Canovelles: dimarts, dijous i dissabtes.

Des de la deixalleria es demana que la ciutadania faci un ús responsable de les instal·lacions i que els usuaris portin la brossa degudament classificada i els voluminosos desmuntats. En aquest sentit, s’ha establert un protocol per garantir la seguretat i evitar qualsevol risc de contagi.

Protocol d’actuació per garantir la seguretat

Per garantir les mesures de seguretat i per evitar contagis o situacions de risc hi treballaran dos operaris per deixalleria, el que permetrà garantir el compliment de les mesures preventives establertes i realitzar una intensa desinfecció diària de les instal·lacions. També es limita l’aforament i es controlarà l’accés dels usuaris o transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho faran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.

Els usuaris hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal i dipositar els residus al lloc corresponent. No s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar, així com si no hi ha suficient capacitat de recepció. També han de seguir les mesures de seguretat establertes:  es recomana l’ús de mascaretes i guants, i respectar i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb altres persones i en general totes les mesures preventives indicades.      

Situació de la resta de deixalleries de la comarca

Tal com ha indicat el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, les deixalleries obriran les seves portes 3 dies a la setmana, amb alternança entre elles, a excepció de Granollers Sud i Mollet del Vallès que ho faran sis dies a la setmana. La deixalleria de Granollers Nord romandrà tancada fins a nou avís.

L’horari  d’atenció al públic es limita, i serà: de 16 a 19 hores els dilluns, i de 8:30 a 14 hores de dimarts a dissabte. Diumenge les deixalleries romandran tancades.

Podeu consultar més informació al web del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental

Darrera actualització: 30.04.2020 | 10:48