La cloenda de les activitats musicals del Centre Cultural, a YouTube!

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 14:00

Enguany, i a través del canal de YouTube de l’Ajuntament, tothom qui ho desitgi podrà gaudir de les audicions d’alumnes que han realitzat de forma virtual els tallers de música d’aquest curs 2020-2021 programats pel Centre Cultural.

La pandèmia de la covid-19 ha modificat de manera notòria l’activitat al Centre Cultural. Al llarg d’aquests mesos alguns cursos i tallers s’han hagut d’anul·lar, mentre d’altres s’han realitzat en format virtual i a distància, com és el cas dels tallers de guitarra flamenca, clàssica i elèctrica.  D’altres, a mesura que s’anaven flexibilitzant les mesures per a la prevenció de la covid-19, s’han pogut realitzar de forma presencial en grups bombolla, finalitzant l’activitat entre maig i juny.

De la mateixa manera, la mostra de final de curs no ha estat una excepció i també s’ha vist modificada. Així, en aquesta ocasió s’ha optat per enregistrar les audicions musicals dels alumnes dels tallers de guitarra virtuals que han volgut participar. Les gravacions, que han estat prop d’una vintena, es van dur a terme els dies 26 i 28 de maig, al Teatre Auditori Can Palots.

Ara, a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Canovelles, podreu veure les actuacions dels alumnes de guitarra flamenca, guitarra clàssica i elèctrica.

 

Darrera actualització: 23.06.2021 | 09:44