La Big Band Basket Beat de Barcelona actua a Can Palots

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 08:00

Bots pel canvi és el concert que es farà aquest dissabte a les 8 del vespre.

Bots pel canvi és un muntatge de petit format en què l’orquestra de Basket Beat porta a escena els temes més clàssics de l’orquestra, i d’altres de nova creació, mostrant sense complexes les inquietuts educatives i  artístiques de la banda així com algunes de les dificultats amb què, una entitat del tercer sector com és Basket Beat, es pot trobar a l’hora de desenvolupar la seva tasca.

L’espectacle, més íntim i pròxim al públic que mai, mostra els desitjos i les contradiccions amb què es troben els membres de l’orquestra en el compartir i relacionar-se en un projecte de creació col·lectiva com aquest.

Botar junts no és fàcil però, quan s’aconsegueix... alguna cosa canvia! Celebrem que l’educació, la cultura i la responsabilitat de fer un món millor ens pertanyen a totes. La dramatúrgia ens porta a fer-nos preguntes sobre l’ego; els grups; el joc, l’art i la creativitat com a formes per relacionar-nos; la immediatesa i les xarxes socials; o el conflicte i les diferents maneres d’afrontar-lo.

TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

Darrera actualització: 18.05.2021 | 11:29