Joaquim Tonda exposa les seves fotografies al Centre Cultural

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 12:00

El canovellí, Joaquim Tonda, és la tercera vegada que exposa les seves fotografies a Canovelles

La mostra de Joaquim Tonda, que es va inaugurar a càrrec de la regidora de Cultura, Yolanda Sánchez el passat 9 d'abril, ens apropa paisatges de l'alba i la posta de sol, així com fotografies de muntanya de la serra del Cadí.

El fotògraf Joaquim Tonda, que fa quaranta anys que practica la fotografia, va explicar durant la inauguració que, donat que ell no és partidari de publicar les seves fotografies a Internet, el Centre Cultural li ofereix l'oportunitat de mostrar la seva passió al públic. "És la manera d'obrir-me i presentar les meves fotografies". El fotògraf, que assegura que no li agrada fotografiar persones sense el seu permís, va triar aquesta temàtica (de l'alba a la posta) perquè considera que el moment de la sortida del sol i el moment en què la llum del dia marxa són les millors hores per aconseguir bones fotografies. El recull, a més, està format per més d'una vintena de fotografies sense cap tipus de retoc.

La regidora, Yolanda Sánchez, va valorar molt positivament iniciatives com la de Joaquim Tonda perquè "ens permet gaudir d'una particular visió de la realitat, la visió del fotògraf". La regidora, a més, va assegurar que, aquesta, es tracta d'una mostra molt agradable a la vista, amb un recorregut que va de l'alba a la posta, que mostra el recorregut de la llum del dia i de com la vida es transforma segons les hores. Sánchez va recordar també que dimarts es va inaugurar a la Sala Arimany de Can Palots una altra exposició sobre fotografia, aquesta vegada a càrrec de Josep Hospital, amb una mirada envers els més petits: "Foto Xics Joc", una exposició participativa i orientada als infants que es podrà visitar fins al 27 de maig a Can Palots.

L'exposició de Joaquim Tonda, que també va rebre la visita de l'alcalde hores abans de la seva inauguració, es podrà visitar fins el 27 d'abril al Centre Cultural, en horari d'obertura de l'equipament. 
 

Darrera actualització: 11.04.2018 | 13:16